Wie zijn wij?

 

U komt op vakantie bij Owen en Rianne Wagenaar in de Ardèche.

Dit is de Echiol waar wij wonen op ongeveer 3 km. afstand van het terrein "La Grange Rossignol" met de  3 gites.

 

 

En dit zijn wij; .... Owen bezig met het verven van de nieuwe speelhut en Rianne die komt kijken hoe het wordt!

In 1980 zijn wij naar Frankrijk vertrokken met al onze spulletjes in een oude brandweerwagen en een lelijk eendje, het avontuur tegemoet. We konden beginnen op het familie terrein La Grange Rossignol, dat al in de jaren 60 was gekocht voor vakanties ver van het massa-toerisme. Hier was alles aanwezig voor een goede vakantie; prachtige natuur,  zon, de Franse keuken en een overvloed aan ruimte. Het leek ons de ideale plek om ook anderen een fijne vakantie te kunnen bieden. 

 

Dus zijn wij begonnen met het langzaam opbouwen van de gîtes en het verbouwen van de boerderij, gelegen midden op het platteland met de mogelijkheid om ruime vakantiehuizen neer te zetten met veel terrein erom heen. 

Het terrein van 1,5 hectaren is uitermate geschikt voor kinderen die hier zonder gevaar van verkeer heerlijk kunnen spelen, pootje baden in het beekje de Dunière dat beneden langs ons terrein loopt,  of spelen in de boomhut met zandbak, glijbaan, wip en schommels. In het voorjaar van 2016 hebben wij een midget-golfbaan gerealiseerd en daar wordt iedere zomer met veel plezier gebruik van gemaakt door jong en oud. 

 

Wij hopen dat u net zo zult genieten van deze prachtige vakantieplek als wij nog steeds doen. 

 

We zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2024 en de eerste vakanties zijn alweer geboekt. 

Wij zorgen voor een fijne vakantie in één van onze vakantie gites.