Vakantie in de gîte Le Corbeau in het midden van de Ardèche

De beschrijving van de gite Le Corbeau

De gite le Corbeau heeft een prachtig terras langs de hele voorkant  waar gegeten kan worden en met een gezellig en comfortabele zithoek voor een ontspannen vakantie bij ons in de Ardèche.

Voor een familie bestaande uit  2 volwassen met tot 4 kinderen. In de Corbeau is een ruime salon met TV,  'n CD- speler en gratis WiFi. Er is een grote open keuken met alle benodigde eet- en kookgerei, een ijskast, een magnetron en 'n  4- pits gas kookstel. De ruime badkamer heeft een douche, een wastafel en 'n w.c. Voor de ouders is er 1 slaapkamer met 'n tweepersoonsbed en verder zijn er  2 slaapkamers met een stapelbed. Bedlinnen kunt u zelf meenemen of kan worden gehuurd voor 8€/persoon. Er is een gemeenschappelijke wasmachine bij het zwembad en u kunt hier gratis gebruik van maken. De auto kan bij de gite worden geparkeerd.   Het is ons  gelukt om een internet aansluiting bij het zwembad te krijgen voor gemeenschappelijk gebruik en er is zelfs gratis WiFi bij de Corbeau. Niet zo snel natuurlijk als in Nederland maar voldoende om de mail te checken en even iets op te zoeken. Na alle obstakels die we bij het wifi gebeuren op ons pad kregen geldt toch weer het gezegde: "de aanhouder wint".

 

De gite ligt het meest geïsoleerd en ongeveer 50 meter van de gite La Vieille et Le Buste d'Or die ieder op een andere helling liggen. U kunt dit goed zien op de overzicht's foto van ons terrein La Grange Rossignol hier beneden bij de foto's.

In dit deel van de midden Ardèche is het nog rustig en iedereen kan zich vermaken, hetzij op het terrein La Grange, of bij het zwembad, of door uitstapjes te maken in de omgeving. De foto's hiervan vindt u in de rubriek Vernoux en Vivarais

en in de gite le Corbeau liggen allerlei folders ter inzage. Wij wonen in de buurt en kunnen u altijd helpen bij het reserveren van een activiteit, een restaurant of advies geven.

  

 


Het classement van de Corbeau is voor 4 personen maar de gite heeft plaats voor 6 personen;

2 volwassenen met van 1 tot 4 kinderen.