Vakantie in de gîte Le Corbeau in het midden van de Ardèche

De beschrijving van de gite Le Corbeau

De gite Le Corbeau bevind zich op ons terrein La Grange Rossignol en zowel op het terrein als in de gite vindt u alles voor een heerlijke vakantie in het centrum van de Ardèche.

 

Deze bijzondere plek ligt op het Franse platteland aan het einde van een klein weggetje. Dit weggetje brengt u naar rust en ruimte zonder gevaar van auto's voor de kinderen en de huisdieren. Maar bereidt u voor op een langzame afdaling want ondanks het feit dat wij proberen deze weg te onderhouden, wordt hij dwars gezeten door de natuur (grote boomwortels en gaten veroorzaakt door vorst in de winter). 

 

Le Corbeau heeft een prachtig terras langs de hele voorkant  waar gegeten kan worden en met een gezellig en comfortabele zithoek voor een ontspannen vakantie bij ons in de Ardèche.

Voor een familie bestaande uit  2 volwassen met tot 4 kinderen. In de Corbeau is een ruime salon met tv, dvd, cd- speler .  Er is een grote open keuken met alle benodigde eet- en kookgerei, een ijskast, een magnetron en 'n  4- pits gas kookstel. Gratis WiFi bij het zwembad.

De ruime badkamer heeft een douche, een wastafel en 'n w.c. Voor de ouders is er 1 slaapkamer met 'n tweepersoonsbed en verder zijn er  2 slaapkamers met een stapelbed. Bedlinnen zelf meenemen .

 

Er is een gemeenschappelijke wasmachine bij het zwembad en u kunt hier gratis gebruik van maken. De auto kan bij de gîte worden geparkeerd. 

 

De Corbeau ligt het meest geïsoleerd en ongeveer 50 meter van de gites La Vieille et Le Buste d'Or die ieder op een andere helling liggen. U kunt dit goed zien op de overzicht's foto van ons terrein La Grange Rossignol hier beneden bij de foto's.

In dit deel van de midden Ardèche is het nog rustig en iedereen kan zich vermaken, hetzij op het terrein La Grange, of bij het zwembad, of door uitstapjes te maken in de omgeving.

De foto's hiervan vindt u in de rubriek Vernoux en Vivarais en in de gite le Corbeau liggen allerlei folders ter inzage. Wij wonen in de buurt en kunnen u altijd helpen bij het reserveren van een activiteit, een restaurant of advies geven.

 

  

 


Het classement van de Corbeau is voor 4 personen maar de gite heeft plaats voor 6 personen;

2 volwassenen met van 1 tot 4 kinderen.