Vakantie in onze gîte Buste d'Or in het midden van de Ardèche.


De beschrijving van de gite Le Buste d'Or

 

De gite Le Buste d'Or is geschikt voor 2 volwassenen met tot 4 kinderen en is een heerlijke plek voor uw vakantie in de Ardèche. Ook hier een prachtig ruim terras, met uitzicht op het zwembad.  In de gite le Buste is een ruime salon met TV +DVD en CD- speler. In de  open keuken zijn alle eet- en kookbenodigdheden aanwezig evenals een  ijskast, magnetron en een 4 pits gaskookstel.  In de badkamer is een douche 'n wastafel en een w.c. De ouderlijke slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en er zijn 2 slaapkamers met een stapelbed. Bedlinnen zelf meenemen of kan worden gehuurd voor 8€/persoon. Er is een gemeenschappelijke wasmachine bij het zwembad en u kunt hier gratis gebruik van maken. De auto kan naast de gite worden geparkeerd. 

 

Zomer 2016 was  de nieuwe midget-golfbaan  klaar voor gebruik. Het is ons ook gelukt om WiFi te krijgen in iedere gite, al is het wel een beperkt bereik en snelheid. Maar goed genoeg om even de mail te checken of iets op te zoeken. 

 

In dit deel van de midden Ardèche is het nog rustig en iedereen kan zich vermaken, hetzij op het terrein La Grange, of bij het zwembad, of door uitstapjes te maken in de omgeving. De foto's hiervan vindt u in de rubriek Vernoux en Vivarais en in de gite le Buste d'Or  liggen allerlei folders ter inzage. Wij wonen in de buurt en kunnen u altijd helpen bij het reserveren van een activiteit, een restaurant of advies geven.  


Het classement van de Buste d'Or is voor 4 personen maar de gite heeft plaats voor 6 personen;

2 volwassenen met van 1 tot 4 kinderen.