Vakantie in onze gîte Buste d'Or in het midden van de Ardèche.


De beschrijving van de gite Le Buste d'Or

De gite Le Buste 'Or bevindt zich op ons terrein La Grange Rossignol en zowel op het terrein als in de gite vindt u alles voor een heerlijke vakantie in het centrum van de Ardèche. 

 

Deze bijzondere plek ligt op het Franse platteland aan het einde van een klein weggetje. Dit weggetje brengt u naar rust en ruimte zonder gevaar van auto's voor de kinderen en de huisdieren. Maar bereidt u voor op een langzame afdaling want ondanks het feit dat wij proberen deze weg te onderhouden, wordt hij dwars gezeten door de natuur in de vorm van grote boomwortels en gaten door vorst in de winter).

 

Le Buste d'Or is geschikt voor 2 volwassenen met tot 4 kinderen en is een heerlijke plek voor uw vakantie. Ook hier een prachtig ruim terras, met uitzicht op het zwembad.  In de gite le Buste is een ruime salon met tv, dvd en cd- speler. Wifi via internet bij het zwembad. In de  open keuken zijn alle eet- en kookbenodigdheden aanwezig evenals een  ijskast, magnetron en een 4 pits gaskookstel.  In de badkamer is een douche 'n wastafel en een w.c. De ouderlijke slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en er zijn 2 slaapkamers met een stapelbed. Er is een gemeenschappelijke wasmachine bij het zwembad en u kunt hier gratis gebruik van maken. De auto kan naast de gite worden geparkeerd. 

 

 In dit deel van de midden Ardèche is het nog rustig en iedereen kan zich vermaken, hetzij op het terrein, of bij het zwembad, of door uitstapjes te maken in de omgeving. De foto's hiervan vindt u in de rubriek Vernoux en Vivarais en in de gite le Buste d'Or  liggen allerlei folders ter inzage. Wij wonen in de buurt en kunnen u altijd helpen bij het reserveren van een activiteit, een restaurant of advies geven.  

 

 


Het classement van de Buste d'Or is voor 4 personen maar de gite heeft plaats voor 6 personen;

2 volwassenen met van 1 tot 4 kinderen.