Vakantie in de gite La Vieille in het midden van de Ardèche.

De beschrijving van La Vieille


De gite la Vieille heeft een  groot terras  met uitzicht op het zwembad en het platteland van dit gedeelte van de Ardèche. Alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie.

Het centrale punt in de gite La Vieille is de open keuken met alle eet- en kookbenodigdheden, een ijskast, magnetron en een 4-pits gaskookstel. Links van de keuken is de salon met TV, CD-speler en gratis WiFi en van hieruit kunt u ook naar het overdekte terras om te eten of lekker buiten te zitten. Tegenover de keuken ligt de ouderlijke slaapkamer met een tweepersoons  bed en naar rechts gaat de gang via de badkamer naar de 2de slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, naar de 3de slaapkamer met een stapelbed en naar de vooringang van de gite. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

 

Bedlinnen kunt u zelf meenemen of dit kan worden gehuurd voor 8€/persoon. Er is een gemeenschappelijke wasmachine bij het zwembad en u kunt hier gratis gebruik van maken. De auto kan naast de gite worden geparkeerd.

 

Deze gite ligt ongeveer op het midden van ons terrein La Grange en er is geen vis-à-vis met de andere gites zoals u kunt zien op de plattegrond's foto van het terrein bij de foto's.

In dit deel van de midden Ardèche is het nog rustig en iedereen kan zich vermaken, hetzij op het terrein La Grange, of bij het zwembad, of door uitstapjes te maken in de omgeving. De foto's hiervan vindt u in de rubriek Vernoux en Vivarais en in de gite la Vieille liggen allerlei folders ter inzage. Wij wonen in de buurt en kunnen u altijd helpen bij het reserveren van een activiteit, een restaurant of advies geven.

 

Deze gite wordt vanaf 2020 weer van zaterdag tot zaterdag verhuurd.