Vakantie in de gite La Vieille in het midden van de Ardèche.

De beschrijving van La Vieille


De gite La Vieille bevindt zich op ons terrein La Grange Rossignol en zowel op het terrein als in de gite vindt u alles voor een heerlijke vakantie in het centrum van de Ardèche.

 

Deze bijzondere plek ligt op het Franse platteland aan het einde van een klein weggetje. Dit weggetje brengt u naar rust en ruimte zonder gevaar van auto's voor de kinderen en de huisdieren. Maar bereidt u voor op een langzame afdaling want ondanks het feit dat wij proberen deze weg te onderhouden, wordt hij dwars gezeten door de natuur (grote boomwortels en gaten veroorzaakt door vorst in de winter).

 

La Vieille heeft een groot terras met uitzicht op het zwembad en het platteland . Alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie.

Het centrale punt in de gite La Vieille is de open keuken met alle eet- en kookbenodigdheden, een grote ijskast met diepvriesvak, magnetron en een 4-pits gaskookstel. Links van de keuken is de salon met tv, dvd , cd-speler. Gratis internet via WiFi bij het zwembad.Tegenover de keuken ligt de ouderlijke slaapkamer met een tweepersoons  bed en naar rechts gaat de gang via de badkamer naar de 2de slaapkamer met 2 stapelbedden naar de 3de slaapkamer met een stapelbed en naar de vooringang van de gite. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

 

Bedlinnen etc. zelf meenemen.  Er is een gemeenschappelijke wasmachine bij het zwembad en u kunt hier gratis gebruik van maken. De auto kan naast de gite worden geparkeerd.

 

Deze gite ligt ongeveer op het midden van ons terrein La Grange en er is geen vis-à-vis met de andere gites zoals u kunt zien op de plattegrond's foto van het terrein bij de foto's.

In dit deel van de  Ardèche is het nog rustig en er is voor ieder wat wils, hetzij op ons terrein , of bij het zwembad, of door uitstapjes te maken in de omgeving. De foto's hiervan vindt u in de rubriek Vernoux en Vivarais en in de gite la Vieille liggen allerlei folders ter inzage. Wij wonen in de buurt en kunnen u altijd helpen bij het reserveren van een activiteit, een restaurant of advies geven.